UCP Leeuwarden

UCP – Leeuwarden

ucp-algemeen

UCP is dé spellenvereniging van Friesland waar iedere vrijdag avond bord- kaartspellen en Tabletop  worden gespeeld. Een groep van gemiddeld 50 mensen speelt dan bordspellen zoals Kolonisten van Catan, Stenen tijdperk,  miniatuur spellen zoals Warhammer, Star Wars Legion, maar ook spelen we Magic, Yu-Gi-Oh en Pokemon.  Kortom, alle soorten spellen worden er gespeeld, van kaartspellen tot (grote) bordspellen. En de fanatieke leden spelen vaak zelfs meerdere spellen op een avond dus genoeg gelegenheid om van alles te proberen!

Ben jij ook gek op het spelen van spellen of wil je weten hoe leuk dat kan zijn? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer langs te komen en te kijken hoe gezellig een bordspelavond kan zijn. Vanaf half 8 ben je welkom en de eerste 3 avonden zijn gratis.

Tijden en aanbod:
14:30 – 17:00 – Pokémon en Magic (casual)
19:30 – 01:00 – Bordspellen, Magic, Yu-Gi-Oh, Tabletop Gaming

Locatie:
Buurthuis Rengerspark, Singelstraat 22, Leeuwarden

Je hoeft alleen te betalen voor de eventuele drankjes. En wil je na de derde keer vaker op de vrijdag avond meespelen dan kun je voor een bescheiden bedrag lid worden van de vereniging. Meer informatie is te vinden onder de link ‘Contact‘.

Mocht je nog iets willen vragen, dan vind je via dezelfde link ook een contactformulier waarmee je ons al je vragen kunt stellen. Uiteraard zullen we dan zo snel mogelijk antwoord proberen te geven op je vragen. Maar schroom vooral niet om een keer langs te komen!