Bordspellen Magic the Gathering

KeyForge toernooi 28 juni: ‘Het slechtste deck wint’

Afgelopen vrijdag 28 juni was het weer zover – tournament time met KeyForge! Dit keer met een heel ander concept: het slechtste deck wint!
Nee hoor, er mankeert niets aan je leesvermogen. Het werkt als volgt: spelers nemen hun slechtste deck mee, en hun tegenstanders moeten ermee spelen – en omgekeerd. Dit was niet alleen een recept voor hilarische situaties, maar ook een reden om slechte decks eens af te stoffen en daadwerkelijk te (kunnen) gebruiken. Bovendien is gebleken dat die ‘slechte’ decks in sommige gevallen nog niet eens zo verkeerd waren. Iedereen heeft immers een andere speelstijl, en in de handen van een andere speler kunnen bepaalde decks toch nog waardevol blijken te zijn. Dit ging uiteraard niet op voor het ‘winnende’ deck van de avond, hetgeen ons op de uitslag van het toernooi brengt:

  1. Jan
  2. Nishal
  3. Andreas
  4. Nick K.
  5. Peter
  6. Leander

Met als hoofdprijs een nieuw Age of Ascension deck, en verschillende prize support tokens voor de andere spelers. Iedereen hartelijk dank voor de deelname, en tot 26 juli aanstaande voor de volgende editie – een Age of Ascension sealed deck toernooi met als hoofdprijs een KeyForge Mars Playmat!