Magic the Gathering

Prerelease verslag Guilds of Ravnica

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, de prerelease van een nieuwe Magic the Gathering set!

In Guilds of Ravnica gaan we terug naar Ravnica en krijgen we een nieuwe blik in de verschillende guilds die aanwezig zijn. In deze set spelen de guilds Boros, Dimir, Golgari, Izzet en Selesnya een grote rol (de overige guilds komen in januari aan bod bij de volgende set). Tijdens de prerelease waren deze guilds daarom ook allemaal goed vertegenwoordigd.

Met in het totaal bijna 40 spelers hebben we 2 toernooien georganiseerd. Overdag is Arjen de overwinnaar geworden. Hij heeft met zijn rood en witte Boros kaarten iedereen verslagen en heeft met 5-0 als enige de ongeslagen status weten te houden. Tijdens de 2HG avond zijn Nick en Ferdi als winnaars uit de bus gekomen.

Als je zelf ook met de nieuwe set wil spelen, kom dan eens langs op een vrijdag! De hele maand oktober is er tijdens de gateway de mogelijkheid om Guilds of Ravnica te draften. Wil je liever een prerelease spelen? Dan zien we je graag tegemoet bij de prerelease voor Ravnica Allegiance! Deze zal in januari 2019 plaats vinden, houd de kalender daarom goed in de gaten!