Lid worden van UCP

Ben je van plan om geregeld bij UCP langs te komen? Dan kun je een lidmaatschap afsluiten. De contributie bedraagt € 40,00 per kalenderjaar. Jeugdleden tot 16 jaar betalen slechts € 25,00.

Voordelen van een lidmaatschap:

  • Elke vrijdagavond geen entree kosten en genieten van de nieuwste bord- en kaartspellen;
  • Korting op de entree bij de Ducosim Beurzen;
  • Je ontvangt van ons een lidmaatschapspas;
  • Toegang tot de grote collectie bord- en kaartspellen van UCP;
  • Gebruik maken van het prepaidsysteem van UCP;
  • Als eerste op de hoogte van de evenementen van UCP.

Wil je geen lid worden omdat je af en toe langs komt? Dan betaal je € 3,50 entree per keer.

Hoe word je lid?

Via het contactformulier stuur je een bericht naar UCP. Je mag ook een mail sturen naar info@ucpleeuwarden.nl. Vermeld in je bericht dat je lid wilt worden van UCP. Je krijgt een mail terug met een betalingsverzoek voor de contributie. Heb je je contributie betaald? Dan ben je officieel lid.

Wat is Prepaid-tegoed?

Prepaid-tegoed bij UCP is een saldo waarmee je je drankjes afrekent bij de bar. Je waardeert van te voren je tegoed op met minstens € 20,00. Dit prepaid tegoed gebruik je dan voor je consumptie op de spellenavond. Hierdoor hoef je geen geld meer mee te nemen op de spellenavond zelf. En wordt de consumptie afgeschreven van je tegoed. Is je tegoed bijna uitgeput? Dan ontvang je van ons een mailtje om je saldo weer aan te vullen.

Wat is Ducosim?

Ducosim is de landelijke spellenvereniging. Zij organiseren 3 keer per jaar een spellenbeurs in Nederland. Op deze beurs kun je genieten van de nieuwe bord- en kaartspellen. Ook kun je vele nieuwe spellen aanschaffen bij de diverse standhouders. Meer info vind je op www.ducosim.nl. UCP leden ontvangen korting op de entree van Ducosim beurzen.