Bordspellen

Bordspellen

Elke vrijdagavond kun je vanaf 19.30 bordspellen spelen bij spellenvereniging UCP. Er is voor ieder wat wils: de titels lopen uiteen van het bekende Kolonisten van Catan tot het pittige Terraforming Mars – en alles wat daartussen zit: Ticket To Ride, Wingspan, Kingdomino, Everdell en nog veel meer.

We beschikken over een indrukwekkende ‘spelotheek’ die we steeds verder uitbreiden. Een aantal keren per jaar doen we een zgn. ‘spellenpol’, waarbij de leden met hun stemmen bepalen wat de volgende aanschaffingen zijn. Maar het aanbod op een spellenavond is veel groter. Veel leden nemen (een deel van) hun eigen verzameling mee naar de club. Aan keuze is er geen gebrek – hooguit aan tijd!

Heb je zelf een leuk spel thuis liggen? Neem het gerust mee! Je vindt bij ons genoeg medespelers die iets nieuws willen proberen, of het spel zelfs aan je uit kunnen leggen. Dat is een stuk makkelijker dan een lange studie van de spelregels….

De zwaardere spellen die 2 uren of meer speltijd kosten, starten meestal op het begin van de avond. Later op de avond spelen we vaak met een grote groep wat kortere partygames zoals Just One of leuke kaartspellen zoals Wizard en L.A.M.A.

Ken je zelf nog niet zoveel spellen? Geen probleem! Wij zorgen er voor dat je een spel kunt spelen dat bij je past en garanderen je een leuke spelavond!