Bordspellen Magic the Gathering Pokemon UCP Leeuwarden Wargames

SPEELWARDEN 3 komt!

Nog maar 2 maanden totdat de 3e editie van SPEELWARDEN van start gaat. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: de Triangel. Leeuwarders weten dat het om de campus van het Friesland College gaat; anderen zullen verrast zijn met deze grotere en helder verlichte mooie zaal.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen vele bekende spellenuitgevers acte de présence geven en hun nieuwe producten voorstellen, inclusief enthousiaste uitleggers. De miniatuurspelers kunnen zich uitleven op het miniaturen-eiland en voor de kaartspelers hebben we een Magic the Gathering en een Pokémon toernooi op het programma staan. Dankzij Spellenwinkel Spellekijn, die uiteraard ook weer van de partij is,  hebben de jongere spelers een speciale jeugdhoek waar zij zich kunnen vermaken. En wie even niet spelen wil, doet mee aan onze prijsvraag of waagt een gokje in de spellen-tombola.

Geen SPEELWARDEN zonder spelgroepen en spellenmakers. Naast de landelijke spellenvereniging Ducosim zul je ook het Groningse Rabenhaupt  aantreffen en de spelontwerpers van het Spellenmaak Gilde.

Kijken doet kopen, zeker op een spellenbeurs. Door de zaal heen zullen verschillende verkopers hun waren aanbieden: van (bord)spellen via miniaturen en trading cards tot Funko figuurtjes. En wie nog een spel heeft liggen dat nooit meer gespeeld wordt, kan het ‘ruilen’ op onze Bring & Buy stand.

Pak je agenda en waarschuw je vrienden en familie:
Zaterdag 24 juni is het tijd voor SPEELWARDEN!