UCP Leeuwarden

Speelwarden 2019 6 juli

Zaterdag 6 juli organiseert UCP Leeuwarden in samenwerking met DUCOSIM de eerste grote spellenbeurs in Friesland: Speelwarden.
Bordspellen, kaartspellen of miniatuurspellen, alle kleuren en smaken van de spellenwereld zijn aanwezig en nodigen uit om mee te spelen.

Op de beurs zijn naast de Leeuwardense Spellenspeciaalzaak Spellekijn verschillende handelaren aanwezig. Bekende speluitgevers zoals 999Games, en White Goblin Games en Asmodee stellen hun nieuwste spellen voor, er is een Magic the Gathering toernooi en de zaal is tot de nok toe goed gevuld met tafels vol toegankelijke spellen, inclusief enthousiaste uitleggers.
Bekende spelverenigingen zetten hun beste beentje voor en de spelontwerpers van het Spellenmaak Gilde zullen laten zien dat er heel veel leuke spellen bestaan die nog geen weg naar een uitgever hebben gevonden….

Plaats:                 Westcord WTC Hotel
Adres:                  Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden
Datum:                Zaterdag 6 juli
Tijd:                     10:00 tot 18:00 uur
Entree:                € 3,00 (kinderen 1,50)

Het WTC Hotel met zijn ruime zalen bevindt zich op 1500 meter afstand van Station Leeuwarden CS, is goed te bereiken met het openbaar vervoer en biedt gratis parkeren voor alle bezoekers.

Kom en speel met ons mee!